A legtöbb szakmában és nagyon sok élethelyzetben előnyt jelent az idegen nyelvek minél magasabb szintű ismerete. Nyelvi képzéseinken harmonikusan fejlesztjük az olvasás és hallás utáni értést, a beszéd- és társalgási készségeket és az írásbeli kommunikációt.
Kezdő szinttől felsőfokig ajánlunk nyelvtanulási lehetőséget, hatékony kiscsoportokban és egyénileg is, angol, német, román, francia, olasz, spanyol, magyar és kínai nyelven. Az általános nyelvoktatás mellett lehetőség van üzleti szaknyelv elsajátítására és nemzetközi nyelvvizsga bizonylatok megszerzésére is.
Felnőttek és 14 év fölötti diákok számára tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszer felosztásának megfelelően a következő, egyenként 100 tanórát felölelő szintekre lebontva kínáljuk:

  • A1 (más megnevezéssel: kezdőszint, minimumszint)
  • A2 (más megnevezéssel: közép-kezdőszint, alapszint)
  • B1 (más megnevezéssel: középszint, küszöbszint)
  • B2 (más megnevezéssel: felső-középszint, felső-középfok)
  • C1 (más megnevezéssel: haladószint, felsőfok)

A tanfolyamra való beiratkozás előtt ingyenesen, írásban felmérjük a jelentkező tudásszintjét, hogy mindenki a megfelelő csoportban tanulhasson. Aki a jelentkezést megelőzően is szeretné tudni, milyen szinten van, kitölthet egy online szintfelmérő tesztet.

Nemzetközi nyelvvizsga bizonylatok megszerzését segítendő speciális nyelvvizsga-felkészítőket tartunk azok számára, akik a vizsgakövetelményekkel, az egyes vizsgákra jellemző kompetenciamérés módozataival szeretnének megismerkedni, illetve akik pótolni kívánják a nyelvtanulás során esetleg kimaradt rész-kompetenciákat, szókincset, árnyalt nyelvtani kérdéseket.

Azon jelentkezőknek, akik korábban megszerzett passzív vagy hiányos nyelvtudásukat szeretnék az adott kompetenciaszint követelményeihez igazítani, 60 órás kommunikációs, felzárkóztató képzéseket ajánlunk.

Külföldi munkavállalásra készülőknek rövid, 30 órás kommunikációstúlélő-készletet” kínálunk.

Általános iskolás (14 év alatti) gyermekek számára a korosztály igényeihez igazított játékos, kommunikációs nyelvórákat tartunk életkor szerinti csoportokban.

Akár a nyelvi kompetenciák, számos szakterületen használhatók azon jártasságok is, melyek a "Képzők képzése" elnevezésű akkreditált tanfolyamunkon szerezhető meg.

A humán készségek, vállalkozói készségek, menedzsment készségek ma egyre több szakmában alapkövetelménynek számítanak. Nemzetközi projektek keretében kidolgozott tanmenetek alapján minden évben szervezünk ezen témákban támogatott képzéseket, az aktuális kínálatunkat kövesse a Hírek aloldalon.
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2