2018.11.06
Képzés
TED-SKYPE Kommunikációs online angol

Nincs ideje rendszeresen bejárni angolórákra, de feltétlen fejlesztenie kellene kevéske (vagy  középszintű) angol kommunikációs tudását? TED videókhoz kapcsolódó tananyaggal, Skype-órákkal és egyedi, az ön egyedi tanulási igényeihez igazodó tanmenettel segítünk Önnek ebben.
A képzési csomag tartalma:
  • Az ön szintjének megfelelő Keynote TED TALKS tankönyv;
  • Az ön szintjének megfelelő Keynote TED TALKS gyakorlófüzet;
  • 24 alkalom, egyenként 40 perces egyéni Skype óra szaktanárral, előre egyeztetett ütemben és időpontokban;
  • A tanfolyam megkezdését követő hat hónapig (24 hétig) rendszeres, e-mailen kiküldött utasítások a tanártól a tananyag használatára, a skype beszélgetések előkészítésére és az Ön fejlődésének kiértékelésére.

A beiratkozás folyamata:
  • Online szintfelmérő teszt kitöltése ITT.
  • Online JELENTEKEZÉSI lap kitöltése ITT. A TANFOLYAM MEGNEVEZÉSÉhez kérjük beírni: TED SKYPE
  • Az iratkozási lap kitöltése után egy héten belül telefonon egyeztetnek Önnel a kollégáink, és postázzák a tananyag csomagot, melyet Ön utánvétellel (ramburs) fog átvenni. Ennek ára 250 RON.
  • A tananyagcsomag átvétele után egy héten belül a megadott e-mail címen megkeresi Önt a tanár, és egyeztetik az egyéni munkamenetet.
A képzés időigénye:
-        A képzés eredményessége érdekében a heti skype órák mellett még legalább heti 2 órát kell a hallgatónak rászánnia a kiküldött tananyagok tanulmányozására, gyakorlatok megoldására.

A képzési csomag ára: 1750 RON

Kifizetés négy részletben:
1.      részlet 250 RON – a tananyag csomag átvételekor (ramburs)
2.      részlet: 500 RON – a képzés 4. hetéig.
3.      részlet: 500 RON – a képzés 12. hetéig
4.      részlet: 500 RON – a képzés 18. hetén.

Visszalépés: Ha a hallgató nem elégedett a képzés minőségével, és azt a képzés megkezdésétől számított 14. napig jelzi, elállhat a szerződéstől, azaz nem köteles kifizetni a további részleteket.

Tanár: Zavaszky Annamária:
Zavaszki Annamária vagyok. 2001-ben a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam Filozófia szakon, és azóta tanítok angol nyelvet. 2003-ban lettem a Spektrum Oktatási Központ munkatársa, és 2005-ben ugyanitt vettem részt egy átfogó, a tanítási módszereimet azóta is meghatározó nemzetközi nyelvtanári (TESOL) képzésen, amelyet Andy Hockley, az Egyesült Államok-beli SIT Intézet munkatársa tartott.  Nagyon szeretek tanítani, izgalommal figyelem, ahogy a hallgatók egyre bátrabban használják a célnyelvet. 

A legnagyobb szakmai kihívás számomra az, amikor egy hallgató abban kér segítséget, hogy „angolul beszélni tanítsam meg”, mert ő egyébként mindent ért. Szerencsésnek érzem magam, mert már sokszor sikerült teljesítenem hasonló kihívásokat. Nyitott vagyok, várom az újabbakat.

2016 január óta az internet nyújtotta lehetőségeket is szívesen használom ahhoz, hogy az elfoglaltabb, esetleg többet utazó, zsúfoltabb programmal rendelkező, ám angolul tanulni vágyó embereknek is legyen meg a lehetőségük, hogy rugalmas időbeosztásban, de tanári segítséggel, motivációjuk megtartásával tudják elérni céljaikat.
Kapcsolódó képzések
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2