2020.09.16
Vizsga
Szeptember 1-jétől lehet iratkozni az októberben induló tanfolyamokra, képzésekre
A járványhelyzet miatti szabályokhoz igazodva idén kisebb létszámmal, szigorúbb higiéniai szabályok és korlátok között, de elindítjuk osztálytermi képzéseinket. 

FŐBB VÁLTOZÁSOK:
- Legtöbb teremben legfeljebb 8-9 fős csoportok fognak tanulni.
- A taneszközök, tankönyvek megosztott, költséghatékony használatáról le kell mondanunk, ezért a tankönyvek árát be kellett építenünk legtöbb képzésünk árába.
- A tanáraink az új helyzethez új módszerekkel alkalmazkodnak, legnagyobb bánatunkra a félkörös és kicscsoportos bútor elrendezést az ómódi "buszos elrendezésre" kell nálunk is változtatni. (Ettől függetlenül természetesen nem mondunk le az együttműködést, kommunikációt segítő módszerekről.)
- A tankönyveink jórészét bleneded (online-offline vegyes) tanulásra alkalmas, digitális komponessel ellátott könyvekre cseréljük.
- És ami a legszomorúbb: a létszámkorlát miatt várhatóan nem tudunk beírni annyi hallgatót, ahányan igényelnék az idegen nyelv oktatást. Természetesen igyekszünk pénteki, szombati időpontokban is tanulási lehetőséget biztosítani azoknak, akik a hét közben tartott órákra már "nem férnek be". 

AJÁNLATUNK:

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is indítunk vizsgafelkészítőt ECL és Cambridge nyelvvizsgákra. Idén, dacára az online-ra kényszerült vizsgafelkészítőknek, minden nemzetközi nyelvvizsgán 90% felett volt a sikeres vizsgázóink aránya, idén még ennél is jobb erdeményeket szeretnénk a hallgatóinknak! A vizsgára felkészítő tanfolyamon a hallgatók rendszerezik tudásukat, pótolják a hiányosságaikat, megismerkednek az adott vizsgára jellemző feladattípusokkal, vizsgarutint szereznek. A tanfolyam díj tartalmazza a kötelező előtesztelés, valamint a Cambridge nyelvizsgák esetében egy, februárban sorra kerülő kötelező próbavizsga díját, de NEM TARTALMAZZA a NEMZETKÖZI VIZSGA DÍJÁT, melyet a vizsgára való beiratkozáskor, a vizsga előtt 30 (ECL nyelvvizsga esetében), illetve 60 (Cambridge nyelvvizsga esetében) nappal kell befizetni. A tanfolyam 120 órás (egész tanévet ölel fel), ára 1700 lej, amelyben benne van a tankönyv ára is.
Komplex nyelvi képzések A1-től (kezdőtől) B2 (felső-közép) szintig angol és német nyelven. A 110 órás kézpés ára 1545 lej, amely tartalmazza a tankönyv és digitális komponenssel gazdagított munkafüzet árát  is.
Román kommunikációs tanfolyam, 110 tanóra (egész tanév), 1395 lej.
60 órás francia, olasz, spanyol és magyar kommunikációs tanfolyam, ára 850 lej.
Gyermekeknek (8. osztályig) heti egyszer két órás kommunikációs foglalkozások angol és román nyelven. (850 lej/tanév)
Felkészítők érettségire és nyolcadikos vizsgákra.
A középiskolásoknak és felnőtteknek heti kétszer két órában, a gyermekeknek heti egy alkalommal tartjuk a tanórákat. 
Továbbra is várjuk az érdeklődőket az akkreditált szakképzéseinkre: képzők képzése, illetve irodavezető képzés. 

Iratkozáshoz szükségesek: 
A tanfolyamra való beiratkozás a hallgatói tájékoztató elolvasásával, a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam szabályzat tudomásul vételével és aláírásával, valamint a tanfolyam (egészének vagy első részletének) kifizetésével történik.

A nyelvtanfolyamokra való beiratkozást megelőzően ingyenesen felmérjük a jelentkezők nyelvtudását. (Online szintfelmérő tesztek a honlapunkon: https://sec.ro/hu/placement-test/szintfelmero-teszt).

Kedvezmények: 
Aki két tanfolyamra iratkozik, tanfolyamonként 25%-os kedvezményben részesül, ugyancsak 25%-os kedvezményre jogosultak a tanfolyamainkra beiratkozó családtagok.
10%-os kedvezményt ajánlunk a 2019 – 2020-es tanévből visszatérő hallgatóinknak.
A 110 és 120 órás tanfolyamok esetén 10% kedvezményben részesül az, aki egy részletben fizeti ki a tanfolyam árát a képzés megkezdése előtt. A rövidebb tanfolyamokra nem érvényes ez a kedvezmény.
A nyugdíjasok és a gyermeknevelési szabadságon lévők 25%- os, a munkanélküliek (amennyiben rendelkeznek munkanélküli könyvecskével) 40%-os kedvezményben részesülnek. Egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe.

 Érdeklődni a Központ titkárságán lehet naponta 9,00 és 17,00 óra között vagy a sec@sec.ro e-mail címen.

A vírushelyzet miatt esetlegesen elrendelt szükségállapot vagy vészhelyzet esetén a klasszikus tanfolyamainkat online vagy hibrid (osztálytermi és online oktatást ötvöző) formában folytatjuk.
Kapcsolódó képzések
<< Vissza
Hírlevél
Mini tájékoztató
Tanfolyamainkat az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszernek megfelelően nyelvi szintekre tagoljuk. Előzetes ingyenes szintfelmérést követően hallgatónkat A1, A2, B1, B2, illetve C1 szintű csoportokba irányítjuk.

Szint

A - Alapszintű nyelvhasználó

A1

A2

B - Önálló nyelvhasználó

B1

B2

C - Mesterfokú nyelvhasználó

C1

C2